17 April

Fredagen den 17 april

Idag klockan 05.47 stannde minbussen i Karlstad. Efter en fruktansvärt händelserik och inspirerande vecka är vi nu hemma igen!

Mer information kommer inom några dagar! Kramar

8 April

Onsdag den 8 April

Idag är det alltså dagen då vi far iväg med siktet inställt på Marocko.  Eller i och för sig, tekniskt sett inte eftersom bussen till Arlanda avgår 00.05 imorgon. Alltså fem minuter in på torsdagen, och inte idag, onsdag. Men vi ser det ändå som att avresan sker idag! Arlandalinjen har sponsrat oss, så vi åker till flygplatsen gratis, schysst !

Packning har skett till och från under dagen och då och då under hela veckan. Dels eftersom vi behöver ha med oss så mycket annorlunda kläder och saker från vad vi brukar ha med oss när vi annars åker utomlands. Vi ska ha med oss bekväma kläder att arbeta i, kläder som inte visar för mycket hud, sjalar, ficklampor, värmeljus, fleecetröja, bikini, koltabletter ja, allt möjligt!

Lite nervös börjar man faktiskt bli nu.. Sitter här i luren och pratar med Erica, och funderar på vad jag ska göra härnäst. Äta mat, packa eller köpa godis.. hm.. måste ju ha lite färdkost!

Om en vecka är vi tillbaka, då ska vi börja skriva in resedagboken + lägga in lite bilder. Finns inget internet dit vi ska, så tyvärr kan vi inte skriva varje dag utan får göra det i efterhand. Hoppas det går bra! Nej, nu ska jag runda av herre gu, det börjar dra ihop sig ! Ses om en vecka ! Kramar från oss

HEJ DÅ!


RSS 2.0